Prednovoletni projekt z Nino Osenar

Pred nekaj dnevi je bil za mano eden težjih projektov letos, kjer sem se moral izkazat kolikor mi je dovoljevalo znanje in praktične izkušnje. Snemal sem znane slovenske osebnosti z Nino Osenar na čelu, kjer si napak niti pod razno nisem smel privoščit. Pred objektivom so nastopili tudi; Branko Đurić, Boris Cavazza, Trkaj, Alen Kobilica, Jadranka Juras in Tič Ralijan.

Snemanje z Nino Osenar in znanimi osebnostmi_JuvanNet (7)

Z Nino Osenar sem tokrat sodeloval že drugič, prvič pri snemanju oglasa in videospota za G24. Pri slednjem sem bil le drugi snemalec za dodaten material, a je bilo le-tega veliko tudi uporabljenega v končnem oglasu in videospotu. Bilo mi je tudi v veliko čast sodelovati. Žal pa takrat nisem naredil niti ene skupne fotografije z Nino, ker se nisem vajen fotografirat z znanimi osebnostmi. Že nasplošno se redko fotografiram namensko. Razen če me ujamejo v objektiv nevede. Sem pa zato izkoristil priložnost za fotošuting na tokratnjem projektu, kjer sem bil zadolžen za osvetlitev in opravljanje dveh kamer. Carska dva zelo delavna dneva!

Snemanje z Nino Osenar in znanimi osebnostmi_JuvanNet (2)

Snemanje z Nino Osenar in znanimi osebnostmi_JuvanNet (12)

Snemanje z Nino Osenar in znanimi osebnostmi_JuvanNet (9)

 

Končni video bo viden enkrat v prihodnjih dneh na TV zaslonih. O podrobnostih projekta pa si bom vzel kaj več časa v enem izmed prihodnjih zapisov. Tudi to, zakaj sem za izvedbo za glavno kamero raje izbral Canon 5D Mark III DSLR, čeprav zadnje mesce aktivno delam z mnogo dražjo Sony FS700R kamero.

 

Naj vam tekne,

LP
Juvan

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.