O JuvanNet

Smo majhna specializirana multimedijska video produkcija, katere poslanstvo je delati zanimive in atraktivne video posnetke. Uživamo v širjenju svojega znanja in izkušenj skozi prispevke na blogu, v e-revijah in z izobraževanji. Najraje delamo s kompaktno produkcijsko opremo, se vsakodnevno izobražujemo in odkrivamo nova področja.

Video produkcija je kreativen proces. In največji užitek je ustvarjati vizualne vsebine, ki pritegnejo gledalce, jih prepričajo v akcijo ali informirajo.  Video izdelek je edini medij, ki v gledalcu vzbudijo emocije s pomočjo slike IN zvoka. V video produkciji JuvanNet nam je zato pomembno, da gledalci uživajo v naših vsebinah v kakršnem koli formatu.

Navdušenje nad atraktivnimi video vsebinami sega več kot 15 let nazaj, ko sem aktivno tekmoval v spletnih streljačinah. V tistem času je bilo nekaj izjemnih video ustvarjalcev, ki so iz svojega igranja skupaj sestavljali neverjetne kolaže. Seveda sem isto poskušal tudi sam in se sproti naučil urejati video posnetke. Tako sem se navdušil nad kreativnim procesom ustvarjanja video vsebin.