Video vsebine na TV zaslonu s Samsung Galaxy S2

Nimate WDTV, Blu-ray predvajalnika, Playstation 3, računalnika s HDMI izhodom, pa imate slučajno Samsung Galaxy S2? Torej lahko pozabite na vse tiste prej naštete komponente in odslej za predvajanje video vsebin, srfanje po spletu, igranje iger in drugih računalniških opravil uporabite kar SGS2. Kako spraviti video vsebino na vaš večji zaslon sem stestiral v naslednjem videu.

MicroUSB na HDMI in microUSB na USB preverjeno delujeta, prav tako lahko za zunanji zaslon uporabite vaš računalniški zaslon s HDMI vhodom.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=IVhOa8IzhcE

Galerija fotografij;

 

Sledite mi lahko tudi na twitterju, ker tam večkrat kaj posodobim glede testov =)

Sicer pa tudi vemo, da lahko s Samsung Galaxy S2 in microUSB-USB pretvornikom upravljamo svoj DSLR fotoaparat.

Naj vam napotki teknejo!

LP
Juvan

2 thoughts on “Video vsebine na TV zaslonu s Samsung Galaxy S2

 1. Pozdravljen!

  Na youtubu sem našel tvoj video kjer prikazuješ kako lahko filme z samsung galaxy s2 predvajaš na TV-ju. Poizkušal sem najti ta pretvornik saj si tudi sam lastim S2 a ga nisem nikjer našel…lahko prosim poveš kje se najde to zadevo?
  Drugače imam še eno vprašanje oz. moje opažanje. Samsung galaxy s2 uporabljam nekje 3 mesece..opazil sem, da če imam telefon blizu glasbenega stolpa ko poslušam FM postaje- telefon skoz moti radijski signal z tistim vsem znanim zvokom…,.Pri prejšnjih telefonih se je ta motnja pojavila samo kadar je kdo klical ali poslal SMS, sedaj pa se to vsakih recimo 10 sekund pojavi. Moti me saj naj bi telefon takrat bolj seval, kar pa sigurno ni dobro za zdravje.. Če poznaš kakšno rešitev oz. karkoli se priporočam 🙂

  Hvala in lep pozdrav!

  Dominik

 2. Se opravičujem za pozen odgovor. Kabel najdeš na ebayu pod iskanjem “MHL” > http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=MHL&_sacat=See-All-Categories
  Najdi si cenovno najbolj primernega =)

  Glede slednjega opažanja piskanja ti pa žal ne morem pomagati. Lahko ti pa iz izkušenj povem, da se meni to piskanje pojavi na terenu, ko s svojo kamero snemam in vmes dobim sms na telefon. Drugače pa tega ob neuporabi telefona nism še slišal.

  LP

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.