Nedelujoče povezave v WordPressu?

Predstavljajte si, da imate ogromno prispevkov v wordpressu, laufate ga že nekaj let in za mnoge prispevke sploh ne veste, da ste jih napisali. Kje bi šele pomislili, da bi preverjali pokvarjene povezave v vseh tisočih prispevkih? V bistvu je pomembno, da so vaše povezave na strani delujoče… ker tako povečate zaupanje do iskalnih botov in tudi uporabnikov. Kako bi se pa vi počutili, če bi našli super članek na internetu, kjer pa vse dane povezave ne delujejo več? Boste opozorili avtorja, da jih updejta? Ja, sanja svija kukuruz.

Zato za WordPress obstaja en dodatek, ki vam stalno pregleduje povezave v vseh prispevkih. Tudi ko jih že enkrat pregleda, svoje preglede ponovno obnavlja. Dokler ne najde napake v povezavah prispevkov ali nedelujoče povezave na druge strani. Tudi če ste sliko narobe povezali, vam jo vrže med najdene pokvarjene povezave.

Broken Link Checker

O glej ti vraga, celih 21 pokvarjenih povezav je našel na enem od mojih projektov ^^

Omenim lahko še, da povezave preverja le ob nizki obremenitvi strežnika… tako da ni bojazni, da bi dodatek obremenjeval, ko je strežnik že tako obremenjen z drugimi stvarmi.

Zelo priporočam!!

LP
Juvan

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.