paket TURIZEM – Video Snemanje Turističnega Filma

Za vse turistične ponudnike, ki tržijo svoje lokacije, smo pripravili edinstveno možnost video promocije.
Paket TURIZEM prinaša osnovne elemente predstavitve in garantira visoko gledanost na družbenih omrežjih. Analize potrjujejo, da tovrstne kratke video predstavitve nudijo najboljšo gledanost. Visoka gledanost pa pomeni več obiskovalcev turističnega kraja vsako leto.

TURISTIČNI FILM

 

KRATKA IN JEDRNATA PREDSTAVITEV

Paket TURIZEM – Turistični film je dolg cca. 2 minuti. Tako lahko nudimo garancijo na visok interes ogleda vaše predstavitve. Dokazano je, da krajši in jedrnati video izdelki dlje časa zadržijo gledalca. Video izdelke produkcije JuvanNet si do konca ogleda več kot 60 odstotkov gledalcev.

youtube-audiance-retention_video

 

TURISTIČNI FILM V MARKETINGU

Glavni cilj turistične lokacije je prodajati svoje storitve. Brez turistev ni prihodkov, brez rezultatov ne moremo preživeti. Dejstvo je, da stranke same od sebe ne bodo prihajale k vam. Zato se mora lokacije oglaševati preko prijateljev, znancev, preko oglasnih sporočil in navezovati poslovne stike. Kako izkoristiti prednosti video promocije?

KAJ NUDI PAKET TURIZEM

Snemanje turističnih krajev poteka na profesionalen način. Veliko pozornosti posvečamo komunikaciji z naročnikom. Po zbranih informacijah o željah, tematiki, možnih lokacijah snemanja, nastopajočih in časovnem okviru produkcije, pričnemo z ustvarjanjem idejne zasnove. Po potrditvi idejne zasnove s strani naročnika stopimo v akcijo in posnamemo vse pomembne kadre za montažo video izdelka. Končni turistični film posredujemo v najvišji kvaliteti.

resources-image ✔ Ekipo z več-letnimi izkušnjami na področjih multimedije.
✔ Do 16 ur pred-produkcijskega časa priprave idejne zasnove filma
✔ Ogled lokacij pred pričetkom snemanja.

✔ Do 36 snemalnih ur za pridobitev potrebnih kadrov.
✔ Do 70 ur v video montaži, kjer sestavimo turistični film.
✔ Delo s profesionalno video opremo za ustvarjanje atraktivnih kadrov.
✔ Svetovanje za nadaljnjo uporabo končnega video izdelka.

Cena TURIZEM paketa: od 12000,00€ 5500,00 € + potni stroški.

POVPRAŠEVANJE ZA PREDSTAVITEV APARTMAJEV

Pošljite nam povpraševanje za razčlenjeno informativno ponudbo:

ZAKAJ IZBRATI JUVANNET?

ines-farteljblaz-juvanJuvanNet je specializirana video produkcija z več-letnimi izkušnjami, s spletnimi prispevki pa mnogim pomaga pri kvalitetnejši multimedijski izkušnji.
Danes lahko vsakdo poprime za kamero, le malokdo pa ima dovolj volje in talenta, da uspe prebroditi vse težave na tem področju.
Zato tukaj nastopiva midva – Blaž in Ines, ki podjetjem in drugim naročnikom udejanjiva želje in rešujeva različne težave iz področja video snemanja. Prepričana sva, da si vsak obrtnik zasluži profesionalen in gledljiv video izdelek, na katerega bo ponosen in katerega bodo gledalci z veseljem pogledali ter delili na družbenih omrežjih.

NAROČNIKI:

         logodivi     qilablogo    mus-logo-tif
    varniinternet steparnica lakirnica
damirmandre